Digra Photography
  


Fotograaf evenementen   
Uw evenement is een prima gelegenheid om uw bedrijf of specialiteit professioneel te laten visualiseren door middel van beeldmateriaal. Dit beeldmateriaal kunt u vervolgens gebruiken in uw marketingcampagnes of  communicatiemiddelen naar uw klanten en opdrachtgevers. U kunt Digra Photography inhuren voor presentaties, beursen, optredens, life-events, feesten en partijen, bijeenkomsten etc. Kortom voor alle gebeurtenissen waarvan u een fotoreportage wil hebben.

De fotograaf moet goed geinformeerd worden over de activiteiten, het programma en over de personen die moeten worden gefotografeerd. Ook hier geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. De samenwerking tussen de fotograaf en de dagvoorzitter is dus belangrijk. 

Alle foto's worden in RAW bestand gemaakt. Dit is een professioneel foto formaat. Hierdoor zijn alle foto's optimaal te bewerken na de fotosessie. Kleuren, schaduwen, scherpte, helderheid etc. worden stuk voor stuk en dus foto per foto door ons bewerkt. Wij leveren vakwerk en dus besteden wij aan iedere foto alle tijd die nodig is om de foto optimaal te retoucheren. Veel werk wordt dus door de fotograaf geleverd buiten uw gezichtveld om. Dit werk is echter net zo belangrijk als het maken van de fotosessie zelf waarbij compositie, perspectief en het juiste moment van doorslaggevende factor zijn voor de perfecte foto.  Alle foto's worden in JPEG door ons aan u opgeleverd.
Zie ook levering van foto's.   

Zie enkele voorbeelden van foto's in onze galerij, klik hier.

Maak met ons een afspraak, klik hier