Digra Photography
  

Fotobestanden te koop voor wanddecoratie.

Digra Photography biedt fotobestanden te koop die u kunt gebruiken voor wanddecoratie. De HQ fotobestanden zijn te gebruiken voor wanddecoratie die u kunt plaatsen op hout, aluminium, forex, dibond of bijvoorbeeld op plexiglas. U koopt biij ons het fotobestand waarmee u uw wand wil decoreren. Voor het bevestigen van de foto op de ondergrond van uw keuze, verwijzen wij u graag naar de beste fotodrukkerij. Klik hier.

U koopt bij ons een HQ fotobestand voor uw wand die slechts 5 x verkocht wordt aan een klant. Dit betekent dat u iets bijzonders aan uw wand of muur heeft hangen dat nagenoeg niemand heeft. Dit is wel zo bijzonder en absoluut de moeite waard. Onze foto's zijn met de grootste zorg tot stand gekomen en worden 
nergens anders verkocht dan op onze website. Na 5 "sales", wordt het fotobestand uit ons aanbod verwijderd. Alle fotobestanden kosten 450,= euro exclusief btw. per stuk. Indien u als enige over het fotobestand wil beschikken, dan is de prijs 950,= euro exclusief btw. Bent u de eerste die het bestand wil kopen, dan heeft u deze optie. Wees er dus snel bij als u over een unieke en prachtige wanddecoratie wil beschikken.

Noot: alle foto's zijn beschermd met copyright. Het illegaal downloaden en gebruiken op welke manier dan ook, zal lijden tot hoge boetes. 


Heeft u een keuze gemaakt? Klik dan hier en koop het bestand van uw keuze.