Digra Photography
  

Fotobestanden te koop voor wanddecoratie.

Digra Photography biedt fotobestanden te koop die u kunt gebruiken voor wanddecoratie. De HQ fotobestanden zijn te gebruiken voor wanddecoratie die u kunt plaatsen op hout, aluminium, forex, dibond of bijvoorbeeld op plexiglas. U koopt bij ons het fotobestand waarmee u uw wand wil decoreren. Voor het bevestigen van de foto op de ondergrond van uw keuze, verwijzen wij u graag naar de beste fotodrukkerij. Klik hier. Wij kunnen het afdrukken op de ondergrond van uw keuze verzorgen. In dat geval kunt u de maat, de soort ondergrond en of u mat, glans of zijdeglans wil hebben, vermelden in het aanvraagformulier. Na ontvangst van uw aanvraagformulier nemen wij met u contact op om uw exacte wensen te bespreken. De kosten van het afdrukken op de ondergrond van uw keuze, zijn additioneel op de aanschaf van het fotobestand.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het afdrukken van het fotobestand zelf te regelen. Aan u de keuze. 

U koopt bij ons een HQ fotobestand voor uw wand die slechts 10 x verkocht wordt aan een klant. Dit betekent dat u iets bijzonders aan uw wand of muur heeft hangen dat nagenoeg niemand heeft. Dit is wel zo bijzonder en absoluut de moeite waard. Onze foto's zijn met de grootste zorg tot stand gekomen en worden nergens anders verkocht dan op onze website. Na 10 "sales", wordt het fotobestand uit ons aanbod verwijderd. Alle fotobestanden kosten 350,= euro exclusief btw. per stuk. Indien u als enige over het fotobestand wil beschikken, dan is de prijs 950,= euro exclusief btw. Bent u de eerste die het bestand wil kopen, dan heeft u deze optie. Wees er dus snel bij als u over een unieke en prachtige wanddecoratie wil beschikken.

Noot: alle foto's zijn beschermd met copyright. Het illegaal downloaden en gebruiken op welke manier dan ook, zal lijden tot hoge boetes. 


Heeft u een keuze gemaakt? Klik dan hier en koop het bestand van uw keuze.


 

 
Bellen
Info