Digra Photography
  

Blootgewoon leden krijgen 25% voordeel

Blootgewoon leden krijgen bij Digra Photography standaard 25% voordeel. U krijgt maar liefst 25% extra bestanden dan normaal bij het boeken van een photoshoot Lingerie, Boudoir en Sensueel naakt. Dit voordeel is ook van toepassing voor alle naturisten en nudisten die actief deze leefstijl omarmen. 

Iedere naturist en nudist zou van zich zelf eens een mooie fotosessie moeten laten maken. In de koudere maanden kan dit uiteraard in een fotostudio plaatsvinden of iedere andere beschikbare binnen locatie. In de zomermaanden kunnen er fotosessies worden geboekt op officiële naturisten en nudisten locaties, zoals het naaktstrand of een naturistenresort / - camping.

Digra Photography heeft voor deze doelgroep een superdeal photoshoot samengesteld. Een "must do photoshoot" voor iedere naturist en nudist. Op eerder genoemde locaties kan er immers, met instemming van het model, ongestoord op alle tijden naakt worden gefotografeerd. Dat is natuurlijk ideaal.
Klik voor meer informatie, hier.

Veel is mogelijk, bespreek uw wensen met de fotograaf. Vul het contactformulier in en vermeld of u tot bovenstaande groep mensen behoort zodat uw voordeel direct gegarandeerd is. Fotosessies zijn te plannen voor individuen, koppels en groepen. Exacte afstemming over de opties en uw wensen vindt plaats na ontvangst van het contactformulier


Foto's bekijken, klik hier
Meer weten over onze dienstverlening, klik hier
Contactformulier invullen, klik hier.
Wie is de fotograaf, klik hier.
Voorbeelden van Naakt en Sensuele poses, klik hier


Tarieven bekijken, klik hier
Info over de Superdeal photoshoot in de zomermaanden, klik hier


 
Bellen
Info