Digra Photography
  

Deze superdeal photoshoot naakt is speciaal voor Naturisten, Nudisten en Naaktrecreanten.

Superdeal photoshoot naakt

Speciaal voor de gehele doelgroep naturisten en nudisten hebben wij ook een superdeal photoshoot naakt samengesteld. Een photoshoot naakt (glamour / pin-up, maar ook groepen of familieportretten) wordt uitsluitend uitgevoerd op daartoe geschikte locaties, zoals officiële naaktstranden en naturistenresorts / - campings en uiteraard in de warme maanden van het jaar. Op deze locaties kan probleemloos en ongestoord naakt worden geposeerd / gefotografeerd van vroeg in de ochtend tot het begin van de avond. Op die beschikbare locaties wordt de privacy van andere naturisten en nudisten uiteraard volledig gerespecteerd. Dit betekent dat de fotograaf er te allen tijde voor zorgt dat hij niemand anders fotografeert dan u als klant alleen. De overige naturisten en nudisten zullen dat uiteraard waarderen en zullen op hun beurt er geen enkele moeite mee hebben dat op die locatie er een fotoshoot naakt plaatsvindt.

Waaruit kunt u kiezen? Wat kost het?
U kunt een sessie boeken voor 30, 60, 90 of 120 minuten. Vul het contactformulier in voor een Superdeal Photoshoot volledig in en vink aan dat u deze superdeal photoshoot sensueel naakt wil boeken. Er wordt contact met u opgenomen en de mogelijke fotolocaties worden met u afgestemd. Meer informatie over de wijze waarop een boeking of reservering tot stand komt, vindt u hier. Wilt u weten wat deze gave photoshoot kost? Klik dan hier. Deze photoshoot is echt een "must-do" voor uitvoerders en aanhangers van de life-style naturisme / nudisme en naaktrecreanten

Voor wie is deze fotosessie bedoeld?
Deze photoshoot is speciaal voor naaktrecreanten, naturisten en nudisten. Wie is nu eigenlijk wat?
De groep naaktrecreanten is probleemloos naakt te midden van anderen en meer bij gelegenheid, bijvoorbeeld in een sauna of af en toe op het naaktstrand. Eigenlijk zijn naaktrecreanten ook gewoon nudist, maar is deze groep er zich mogelijk iets minder van bewust. De groep mensen die zich echter vol trots Nudist noemen, zijn het liefst te allen tijde en doelbewust naakt omdat zij zich op deze manier zeer gelukkig, super relaxed en volledig vrij voelen. Het is voor een nudist niet meer dan doodgewoon of vanzelfsprekend om zo veel mogelijk naakt te zijn. Dit is hun visie. Naturisten zijn natuurlijk ook graag bewust naakt en voelen zich eveneens zo op hun best en op hun gemak. Naturisten koppelen het naakt zijn echter meer aan 1 zijn met de natuur en aan die levensvisie. Nudisten zijn ook vaak naturisten en naaktrecreanten zijn eigenlijk volgens diverse definities gewoon nudisten. Zo veel mensen, zo veel meningen. Welke invalshoek u hanteert om naakt te zijn in het openbaar, bij gelegenheid of meer bewust vanuit een visie, maakt ons niet zoveel uit. Zo lang u het maar doet, we elkaar begrijpen en we elkaar vooral respecteren.

Mocht u nou geen nudist, naturist of naaktrecreant zijn, maar toch graag deze photoshoot wil laten uitvoeren, dan is dat natuurlijk ook prima. Als u over de drempel stapt en op eerder genoemde locaties de fotoshoot naakt boekt, dan bent u ook een klant voor ons. Eens moet immers de eerste keer zijn.  Een fotosessie bestaande uit 50% in badkleding / bikini en 50% geheel naakt, vindt ook plaats op het naaktstrand. Vrouwelijk klanten die wel graag topless en dan wel minimalistisch gekleed in string / monokini gefotografeerd willen worden en dit liever niet doen op het textielstrand, maar het wel willen / durfen doen op het naaktstrand, zijn bij wijze van uitzondering ook welkom. Vermeld dit dan expliciet in de toelichting. Regel 4, zie onder, blijft wel van toepassing ter voorkoming dat het storend is voor anderen op het naaktstrand.

Iedereen die respect heeft voor alle anderen op eerder genoemde fotolocaties en goed begrijpt dat de superdeal photoshoot naakt uitsluitend, enkel en alleen een professionele fotosessie is en niets meer dat, is van harte welkom bij ons om deze geweldige fotosessie te plannen / te boeken. Digraphotography garandeert 100% privacy voor haar klanten en heeft maar 1 doel en dat is: klik hier 

U krijgt 25% extra fotobestanden 1 of 2 jaar lang. 
Iedereen die een Superdeal fotoshoot naakt op het strand of een naturisten resort heeft laten uitvoeren door Digraphotography, krijgt u bij iedere soort fotoshoot die wij aanbieden (zie "onze diensten") en waarvoor wij door u persoonlijk in de toekomst worden ingehuurd, standaard en tot max 1 jaar na datum van de superdeal photoshoot naakt, iedere keer weer 25% meer foto's geleverd dan normaliter het geval is. 

Indien u echter lid bent van de NFN (blootgewoon) of de BFN, dan krijgt u maar liefst tot max 2 jaar lang het voordeel van 25%. Waarom doen wij dit? Simpelweg uit waardering, sympathie en klantbinding. Is dit een Superdeal of niet?

Er zijn regels waaraan moet worden voldaan.
1) het is niet toegestaan om zelf of door anderen van - en of tijdens de photoshoot foto's te laten maken. Ook niet op afstand.
2) 100% privacy dient door het model en of begeleiding te allen tijde volledig te worden gerespecteerd en strikt nageleefd
3) houdt u zich niet aan punt 1 of 2 dan stopt de photoshoot direct en krijgt u uiteraard geen geld terug i.v.m. kostenderving en kunnen er geen foto's worden geleverd i.v.m. ongeoorloofd gedrag.
4) begeleiding meenemen tijdens een fotoshoot van 1 persoon is akkoord, mits deze persoon eveneens naakt bij de fotoshoot aanwezig is en deze aanwezigheid niet verstorend is.

Als u nog vragen heeft of wensen, stel die dan in het contactformulier. Hier is voldoende ruimte voor in het formulier.

Klik hier, Contactformulier en informatie over hoe een boeking of reservering tot stand komt voor een Superdeal Photoshoot Naakt
Klik hier: voor de kosten per sessie

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram