Digra Photography
  

Deze aanbieding is speciaal voor NFN leden, voor Naturisten en Nudisten.

NFN leden

Extra voordeel voor leden van de NFN of van Blootgewoon.

Actieve leden van de Nederlandse Federatie van Naturisten, de NFN, of van Blootgewoon, krijgen bij ons direct en standaard 25% voordeel bij hun allereerste boeking van een fotoseries "Large", "Extra large" of "Superlarge" sensueel naakt indoor en outdoor. U krijgt op de keuze van uw pakket 25% meer fotobestanden dan u normaliter zou krijgen. Vermeld in de tekstbalk onder aan het formulier "ik wil nog het volgende melden of vragen" of u naturist of nudist bent en dus lid bent van de NFN of van Blootgewoon. Na de aanmelding / invulling van het contactformulier, stuurt u ons een copie / foto van uw lidmaatschap ter verificatie waardoor u in aanmerking komt voor de 25% extra fotobestanden. Of neem het lidmaatschap mee naar de photoshoot. U gebruikt het laatste tekstblok op het contactformulier om ons hierover te informeren

Balen; u bent geen NFN / Blootgewoon lid, maar naar uw mening bent u wel een echte naturist of nudist en loopt u hierdoor de 25% voordeel mis? Overtuig ons dan maar met een uitgebreide, toelichtende en op waarheid berustende argumentatie in het laatste tekstblok op het contactformuler waaruit dat dan blijkt, en waarom u vindt ook echt de 25% voordeel te mogen krijgen.

Superdeal photoshoot
Speciaal voor de gehele doelgroep naturisten en nudisten hebben wij een superdeal photoshoot samengesteld. Een photoshoot naakt (glamour / pin-up) wordt uitsluitend uitgevoerd op het naturistenstrand of op een naturistenresort en uiteraard in de warme maanden van het jaar. Op deze locaties kan immers probleemloos en ongestoord naakt worden gefotografeerd van vroeg in de ochtend tot het begin van de avond. U kunt zo'n sessie boeken voor 30, 60, 90 of 120 minuten. Vul het contactformulier voor een Superdeal Photoshoot volledig in en vermeld dat u deze superdeal photoshoot wil boeken. Er wordt contact met u opgenomen en de overige gegevens, zoals o.a. de prachtige prijs / flinke korting, het grote aantal HQ foto's en de mogelijke fotolocaties worden met u afgestemd. Meer informatie over de wijze waarop een boeking of reservering tot stand komt, vindt u hier. Deze photoshoot is een "must-do" voor uitvoerders en aanhangers van de life-style naturisme / nudisme.

Noot

Bovenstaand voordeel van 25% extra fotobestanden voor naturisten en nudisten geldt niet:
-indien u gebruik wilt maken van een Superdeal Photoshoot welke uitsluitend plaatsvindt op een nudistenstrand of - resort. Hier wordt namelijk al een flinke financiële korting gegeven op een fotoshoot van 30, 60, 90 of 120 minuten en u krijgt ook nog eens meer foto's dan gebruikelijk.  Informeer naar de opties als u zo'n photoshoot wilt boeken.
-in combinatie met een kadobon die u mogelijk heeft ontvangen voor een photoshoot bij Digra Photography die u kunt verzilveren en 25% extra fotobestanden krijgt geleverd. Dit zou immers dubbel op zijn. Als u aan de criteria voldoet dan heeft u sowieso 25% voordeel.

Als u nog vragen heeft of wensen, stel die dan in het contactformulier. Hier is voldoende ruimte voor in het formulier.

Klik hier om het algemene contactformulier voor een reguliere Boudoir, Lingerie of Naakt fotosessie in te vullen.
Klik hier, om het contactformulier in te vullen voor een Superdeal Photoshoot
Klik hier, voor meer informatie over hoe een boeking of reservering tot stand komt voor een Superdeal Photoshoot


 
Bellen
Info