Digra Photography
  


Naturisten en Nudisten fotograaf
Speciaal voor de gehele doelgroep van de levenswijze en visie op naturisme en nudisme, hebben wij een superdeal photoshoot samengesteld. Een Superdeal photoshoot naakt (glamour / pin-up) wordt uitsluitend uitgevoerd op het naturistenstrand of op een naturistenresort en uiteraard in de warme maanden van het jaar. Op deze locaties kan immers probleemloos en ongestoord naakt worden gefotografeerd van vroeg in de ochtend tot het begin van de avond. Wij leveren top kwaliteit, wij zijn een professioneel fotografiebedrijf, wij leveren klasse en stijl en onderschrijven de levensstijl. Dat is waarom wij uw allerbeste keuze zijn voor het maken van een prachtige fotoserie naakt en sensueel. Iedere zichzelf respecterende naturist en nudist zou toch zo'n fotoshoot moeten willen uitvoeren?  Doe het dus en boek een sessie bij ons. 

U kunt zo'n sessie boeken voor 30, 60, 90 of 120 minuten. Vul het contactformulier voor een Superdeal Photoshoot volledig in en vermeld dat u deze superdeal photoshoot wil boeken. Er wordt contact met u opgenomen en de overige gegevens, zoals o.a. de prachtige prijs / flinke korting, het grote aantal HQ foto's en de mogelijke fotolocaties worden met u afgestemd.

Meer informatie over de wijze waarop een boeking of reservering tot stand komt, vindt u hier. Deze photoshoot is een
"must-do" en een "must have" voor uitvoerders en aanhangers van de life-style naturisme / nudisme.

Als de warmere maanden voorbij zijn en outdoor photoshoots minder makkelijk mogelijk zijn, dan kunnen de photshoots indoor, oftewel in de fotostudio, uiteraard ook plaatsvinden. Iedere optie waar binnen ongestoord naakt kan worden gefotografeerd is mogelijk. Steeds vaker willen klanten in de eigen woning worden gefotografeerd. Ook dat is mogelijk. Dit voelt vaak gemoedelijker aan, leuke settings zijn mogelijk in de hele woning en de klant voelt zich thuis op z'n gemak. Onze apparatuur en belichting sjouwen we overal naar toe waar het gewenst is, dus dat is ook geen probleem. Keuze zat dus. Stem uw wensen met ons af.

Meer info, klik hier
Wie wordt u fotograaf?, klik hier
Sessie boeken / reserveren op locatie buiten, klik hier
Superdeal Photoshoot voor naturisten en nudisten, klik hier
Toch liever in bikini of zwemkleding, dat kan ook, klik hier
Tarieven voor een fotosessie in de studio of ergens anders binnen, meer info, klik hier

 
Bellen
Info