Digra Photography
  Fotograaf lingerie, sensuele fotografie, naakt fotografie en boudoir fotografie.
Mooie sensuele / (bedekt) naakt / lingerie en boudoir fotografie is prachtig. Een mooie sensuele foto straalt naar mijn idee altijd pure klasse en absolute stijl uit. Niets meer en niets minder. Het is vaak de suggestie die de stijl en de klasse onderschrijft. Kortom, bij zogenaamde "naakt" fotografie zie je bij wijze van spreken vaak nog minder dan dat iemand in bikini loopt. U begrijpt vast wat ik hiermee bedoel te zeggen. 

Sensuele (lingerie, boudoir) fotografie kan indoor en outdoor plaatsvinden. Indoor zal veelal in een studio plaatsvinden waar gebruik wordt gemaakt van diverse verlichtingsbronnen. Zachte belichting met schaduweffecten of juist tegenlicht, kan tot prachtige foto's leiden. Aan de andere kant kan ook met natuurlijk licht worden gewerkt. Hier wordt juist niet met extra lichtbronnen gewerkt. Dit geeft een natuurlijk resultaat. 

Outdoor sensuele fotografie kan natuurlijk niet zo maar overal plaatsvinden. Er is een mooie en rustige locatie nodig om de foto's te kunnen maken. Deze locatie kan ergens in de natuur zijn, in het bos, in een weiland, op een
strand, bij een meer, een verlaten industrieterrein of het kan iedere andere willekeurige locatie zijn waar ongestoord kan worden gefotografeerd. 

De eerste keer dat u zichzelf sensueel, boudoir of in lingerie laat fotograferen, is misschien best wel een beetje eng. Temeer als u zich letterlijk en figuurlijk nog nooit eerder in het openbaar sensueel heeft geposeerd. U zult dan even moeten wennen en daar nemen we de tijd voor. Als u regelmatig naar een gemengde sauna gaat of als u in de zomer in het openbaar naakt op het strand ligt om van de zon, de zee en het leven te genieten, dan zal u het (bedekt) naakt / sensueel poseren voor de camera ongetwijfeld minder eng vinden. U zult zich dan makkelijker en sneller kunnen concentreren op de fotosessie. Hoe het ook zij, de sfeer tijdens een fotosessie is prettig, zeer relaxed en uiteraard zakelijk. Door de fotograaf, de  assistente en het model of modellen wordt hard gewerkt tijdens de fotoshoot om een prachtig fotoresultaat te behalen.

Alle foto's worden in RAW formaat gemaakt. Dat is een professioneel foto formaat waarin foto's kunnen worden gemaakt. Hierdoor kan er een uitgebreide nabewerking plaatsvinden van de foto's. Kleuren, scherpte, helderheid, schaduwen, licht en donkere partijen kunnen allemaal worden bewerkt. Een vlekje op de huid kan eenvoudig worden weggewerkt met Photoshop. Wij besteden veel werk aan het bereiken van een prachtig resultaat.  De bewerkte foto's worden omgezet in JPEG en op deze wijze aan u aangeleverd. Zie ook aanlevering.

De duur van een fotosessie naaktfotografie is meestal zo'n 3 uur.  Zorg dat u zich op uw gemak voelt tijdens de sessie. Neem indien mogelijk uw (of een) vriend, vriendin, echtenoot of echtegenote mee. Iemand waarbij u zich extra op uw gemak voelt. Wilt u met uw partner op de foto? Meld dit dan voorafgaand aan de fotoshoot. Dat is geen probleem, dit zien we dan als een all-in one fotoshoot. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 

Bekijk hier onze fotogalerij met enkele voorbeelden van boudoir, lingerie en sensuele fotografie.

 Maak met ons een afspraak en vul het contact en intakeformulier in. Klik hier!