Digra Photography
  

Superdeal photoshoot op het strand. 

Digraphotography kan van u een prachtige serie foto's maken op het strand of in de duinen. Foto's aan de waterkant, dartelend in water en of mooi poserend, staand, liggend of zittend op het zand bij het water met ondergaande of opkomende zon. Supermooie glamour en pin-up foto's zoals wellicht van u nog nooit eerder zijn gemaakt. Fotoshoots kunnen worden geboekt voor koppels, individuen, groepen en voor familieportretten. Een gave kans om eens zo'n serie foto's bijvoorbeeld van uzelf te krijgen door een professionele vakfotograaf. U kunt dit voor uzelf boeken, maar uiteraard ook samen met uw partner. Dat kost bij ons niets meer.  

Deze superdeal photoshoot betekent dat u een fotosessie kunt boeken voor betaalbare topkwaliteit. De kosten zijn beduidend lager dan bij een regulier photoshoot en u krijgt meer foto's dan gebruikelijk is. Waarom? Er worden meerdere fotoshoots achter elkaar ingepland op dezelfde dag en locatie. Dit bespaart ons o.a. op reistijd en daardoor ook op kosten. Wij kunnen hierdoor simpelweg 8 tot wel 16 fotoshoots uitvoeren op 1 werkdag van 8 uur en dat is natuurlijk uitermate efficiënt. Kortom, een win / win situatie. Uw voordeel is een prachtige fotoserie tegen minimale kosten, ons voordeel is een efficiënte werkdag.

Wilt u liever stijlvol en met klasse naakt gefotografeerd worden, wat wellicht nog leuker is om te doen, dan kan dat ook. Wij bieden namelijk dezelfde superdeal aan speciaal voor naturisten en nudisten. Informeer naar de opties, via:

Klik hier voor whatsapp of telefonisch contact. 
Klik hier voor een vraag via de mail


Klik hier, om het contactformulier, voor beide groepen klanten, in te vullen voor een Superdeal Photoshoot
Klik hier, voor meer informatie over hoe een boeking of reservering tot stand komt voor een Superdeal Photoshoot
Klik hier, voor de tarieven
Klik hier, voor meer informatie over de Superdeal Photoshoot naakt 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram