Digra Photography
  

Aanmelden als fotomodel

Via deze pagina kunt u zich aanmelden als professioneel fotomodel. Op deze manier kunt u rechtstreeks door ons worden benaderd en ingehuurd voor fotoshoots die wij voor onze klanten uitvoeren.

U kunt zich ook aanmelden voor TPF fotoshoots. Dit zijn onbetaalde photoshoots waarbij u als model een 20 tal HQ foto’s zult ontvangen als tegenprestatie voor het modelleren tijdens de photoshoot. Deze photoshoots kunnen plaatsvinden voor oefening, cursus en of voor de portfolio van de fotograaf.  Voor u kan TPF ook interessant zijn omdat u geheel kosteloos uw eigen portfolio kunt aanvullen dan wel op deze wijze kosteloos een professionele fotoserie van u kunt laten maken. Voor aankomende modellen die nog een eigen portfolio moeten samenstellen, is dit met name een interessante optie. Wilt u gewoon een keer een prachtige serie foto’s van u laten maken, zonder kosten, dan is deze optie natuurlijk ook erg interessant. 

Indien wij modellen nodig hebben jonger dan 18 jaar oud, dan kan dat alleen met schriftelijke toestemming van de ouders of de officiële voogd.

Via het contactformulier “aanmelden als model” kunt u zich aanmelden. Hier kunt u opgeven voor welke fotoshoots u als professioneel model kunt worden ingehuurd of voor welke photoshoots wij u als TPF model kunnen benaderen.

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram