Digra Photography
  Loveshoots: 
U wilt samen met uw geliefde een prachtige serie foto’s maken. Dat kan indoor en outdoor. Aan u de keuze waar u dat wil doen. Het is erg leuk om over een professionele fotoserie te beschikken van u met uw geliefde. U zult nog vaak en met veel plezier de foto’s bekijken. 

Glamourfotografie:
U wilt een prachtige serie foto's hebben van uzelf. Chique, in stijl, mooi gekleed, prachtig opgemaakt, op een bijzondere locatie, ergens buiten de fotostudio of juist binnen in de fotostudio. Ja, dat kan bij Digra Photography.

De mogelijkheden zijn oneindig. Outdoor zijn er veel locaties te vinden. In gebouwen, op het strand, in het bos, parken, bij het water etc. Aan u de keuze waar u graag een mooie loveshoot of glamourshoot wil maken. We kunnen ook samen een locatie bepalen. Bespreek met ons uw wensen en we komen er vast uit. 

Indoor, dus in een fotostudio, kan uiteraard ook. Neem verschillende outfits mee en ik zal een prachtige fotoserie van u beiden maken. Het zal een onvergetelijke serie foto's worden.   

Een goede voorbereiding voor een Loveshoots is het halve werk. Dat geldt niet alleen voor de fotograaf maar zeer zeker ook voor u. Kortom, lees onze tips en trics even door. Bij een fotosessie in de studio is een goede make-up best belangrijk. Besteed daar voldoende aandacht aan. Desgewenst kan er een professionele MUA (Make Up Artist) worden ingehuurd voor het allerbeste resultaat. Dit is niet een vereiste voor de fotoshoot, dus u kunt zelf ook uw eigen make-up verzorgen. Edoch, als u het beste resultaat wil behalen uit de fotosessie, dan is het wellicht toch het overwegen waard om een MUA in te huren. Zie ook de make-up movie.

Maak uw afspraak hier
Tarieven, klik hier


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram