Digra Photography
  


Particuliere betaalregeling voor bruiloft reportages

Indien u gespreid wil betalen, dan betaalt binnen 30 dagen na het ondertekenen van de overeenkomst 10 % van de factuur. Het resterende gedeelte van de factuur kunt u vervolgens delen door het aantal maanden dat het nog duurt tot aan de bruiloft. Dat termijnbedrag maakt u vervolgens maandelijks aan Digra Photography over.

Voorbeeld:

  • U kiest pakket B, factuur bedrag 1650 euro, geen reiskosten i.v.m. minder dan 1 uur reistijd enkel reis.
  • 15 jan 2019 ondertekenen wij de inhuurovereenkomst
  • 15 december 2019 is de bruiloft
  • Voor 15 feb betaalt u 10% van de factuur, zijnde 165 euro
  • Er resteert 1485 euro te betalen over 10 maanden tijd tot en met november.

U betaalt nu maandelijks voor de laatste datum van iedere maand 148,50 aan Digra Photography tot en met eind november.
De laatste betaling vindt plaats uiterlijk 31 november 2019.

Restitutie en annuleringskosten

1.      Indien u tot 180 dagen voorafgaand aan de bruiloft om wat voor reden dan ook de bruiloft annuleert, dan wordt 5 % kosten in rekening gebracht van de originele factuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht i.g.v. overlijden of ernstige ziekte onderbouwd met een doktersverklaring.

2.      Indien u tussen 180 en 90 dagen voorafgaand aan de bruiloft om wat voor reden dan ook de bruiloft annuleert, dan wordt   10 % kosten in rekening gebracht van de originele factuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht i.g.v. overlijden of ernstige ziekte onderbouwd met een doktersverklaring

3.      Indien u tussen 90 en 60 dagen voorafgaand aan de bruiloft om wat voor reden dan ook de bruiloft annuleert, dan wordt 25 % kosten in rekening gebracht van de originele factuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht i.g.v. overlijden of ernstige ziekte onderbouwd met een doktersverklaring

4.      Indien u tussen 60 dagen tot en met 1 dag voorafgaand aan de bruiloft om wat voor reden dan ook de bruiloft annuleert, dan wordt 50 % kosten in rekening gebracht van de originele factuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht i.g.v. overlijden of ernstige ziekte onderbouwd met een doktersverklaring.

5.      Indien u reeds meer heeft betaald dan dat er aan kosten in rekening moet worden gebracht in verband met annulering, dan wordt het restant aan uw teruggestort binnen 30 dagen nadat u de annulering via de e-mail aan ons heeft doorgegeven.

6.      Indien de fotograaf om wat voor reden dan ook de opdracht moet annuleren, dan wordt hetgeen u al heeft betaald volledig gerestitueerd.


 
Bellen
Info