Digra Photography
  


Fotograaf evenementen , feesten, congressen, gebeurtenissen e.d.

Digra Photography kunt u voor allerlei evenementen, feesten en gebeurtenissen inhuren.
Of uw evenement, feest  of gebeurtenis nu zakelijke of particulier is, Digra Photography kan hier een prachtige reportage van maken.

Vul het contactformulier in. Na ontvangst nemen wij contact met u op en nemen wij al uw wensen door. Daarop volgend zullen wij u een offerte toesturen waarin de gemaakt afspraken en onze kosten staan vermeld. Zodra u de offerte ondertekend terugstuurt via de e -mail, staat de opdracht vast. 

Alle foto's worden in RAW bestand gemaakt. Dit is een professioneel foto formaat. Hierdoor zijn alle foto's optimaal te bewerken na de fotosessie. Kleuren, schaduwen, scherpte, helderheid etc. worden stuk voor stuk en dus foto per foto door ons bewerkt. Wij leveren vakwerk en dus besteden wij aan iedere foto alle tijd die nodig is om de foto optimaal te retoucheren. Veel werk wordt dus door de fotograaf geleverd buiten uw gezichtveld om. Dit werk is echter net zo belangrijk als het maken van de fotosessie zelf waarbij compositie, perspectief en het juiste moment van doorslaggevende factor zijn voor de perfecte foto.  Alle foto's worden in JPEG door ons aan u opgeleverd.

Zie ook levering van foto's.   

Vul het contact- en intakeformulier in om ons in te huren, klik hier!