Digra Photography
  

Fotograaf  Datingsites

Er zijn vele redenen waarom u een mooie serie foto's van uzelf wil hebben. Een van de redenen kan zijn dat u zich op uw 
natuurlijkst en allerbest wil presenteren op datingsites zoals bijvoorbeeld Tinder. Digra Photography is uw datingsite fotograaf. De foto's die u wil laten maken zijn anders dan "gewone" portret
fotografie. U wilt normaliter foto's hebben waar u ongedwongen, relaxed, sociaal en gewoonweg prima opstaat zodat u overkomt zoals u bent.  U wilt zich presenteren op een uitnodigende een aangename wijze waarbij u diegene willen "raken" waarmee u ook in contact zou willen komen.  

De eerste indruk, kunt u maar 1 keer maken. Die moet dus goed zijn. Een professionele foto, gemaakt door een vakfotograaf kan en zal het verschil uitmaken. Goed dat u deze keuze heeft gemaakt.  

Een fotoshoot uitgevoerd door Digra Photography is een leuke "happening". We kiezen bij voorkeur een locatie buiten uit, waar u zich prettig voelt en wat wellicht ook iets over uw identiteit zegt. Het is een leuk moment voor u en de sfeer moet prettig zijn. Dat is wat u mag verwachten van Digra Photography en dat is ook wat u krijgt. U moet zich op uw gemak voelen tijdens de fotosessie voor het krijgen van het beste resultaat. Daarnaast krijgt u natuurlijk een prachtige serie foto's.

De fotobestanden kunnen en zullen in groot formaat t.b.v. prints worden geleverd en de hele serie wordt ook geleverd in een kleiner formaat zodat u ze makkelijk kunt plaatsen op social media. De fotobestanden worden digitaal via "we transfer "aan u geleverd binnen enkele dagen na de fotoshoot.

Alle foto's worden 1 op 1 in de nabewerking geoptimaliseerd met professionele fotosoftware zoals Photoshop en Lightroom voordat wij de serie leveren. U bent dus gegarandeerd van High Quality fotobestanden. 

De prijzen die wij hanteren zijn de prijzen voor portretfotografie. Wij adviseren u minimaal een fotosessie van 1 uur in te plannen. Waarom? We moeten ons niet willen haasten en in tijdnood komen. We nemen er goed de tijd voor hetgeen ook voor u tot het beste resultaat leidt. 


Onze prijzen vindt u hier
Fotogalerij portretten, vindt u hier
Het contactformulier vindt u hier
 
 
Uitleg tarieven, klik hier

Info over datingsites:
Datingsite Tinder, klik hier
Datingsite Lexa, klik hier
Datingsite Para, klik hier
Datingsite Elite, klik hier
Datingsite Single  People, klik hierFotograaf Datingsite Amsterdam
Fotograaf Datingsite Rotterdam

 
Bellen
Info