Digra Photography
  Fotograaf lingerie, sensuele fotografie, naakt fotografie en boudoir fotografie.

Mooie sensuele / (bedekt) naakt / lingerie en boudoir fotografie is prachtig. Een mooie sensuele foto straalt naar mijn idee altijd pure klasse en absolute stijl uit. Niets meer en niets minder. Het is vaak de suggestie die de stijl en de klasse onderschrijft. Kortom, bij zogenaamde "naakt" fotografie zie je bij wijze van spreken vaak nog minder dan dat iemand in bikini loopt. U begrijpt vast wat ik hiermee bedoel te zeggen. 

Sensuele (lingerie, boudoir) fotografie kan indoor en outdoor plaatsvinden. Indoor zal veelal in een studio plaatsvinden waar gebruik wordt gemaakt van diverse verlichtingsbronnen. Zachte belichting met schaduweffecten of juist tegenlicht, kan tot prachtige foto's leiden. Aan de andere kant kan ook met natuurlijk licht worden gewerkt. Hier wordt juist niet met extra lichtbronnen gewerkt. Dit geeft een natuurlijk resultaat. 

Outdoor sensuele fotografie kan natuurlijk niet zo maar overal plaatsvinden. Er is een mooie en rustige locatie nodig om de foto's te kunnen maken. Deze locatie kan ergens in de natuur zijn, in het bos, in een weiland, op een
strand, bij een meer, een verlaten industrieterrein of het kan iedere andere willekeurige locatie zijn waar ongestoord kan worden gefotografeerd. 

De eerste keer dat u zichzelf sensueel, naakt, boudoir of in lingerie laat fotograferen, is misschien best wel een beetje eng. Temeer als u zich nog nooit eerder in het openbaar bloot of bedekt naakt heeft getoond. U zult dan even moeten wennen en daar nemen we de tijd voor. Als u regelmatig naar een gemengde sauna gaat, zal u naar alle waarschijnlijkheid zich al veel makkelijker (bedekt) naakt of in lingerie kunnen poseren dan u denkt. Idealiter bent u o.i. een naturist of een nudist en gaat u in de zomer naar naturistische locaties zoals een nudistencamping of een naaktstrand om puur natuur van de zon, de zee en het leven te genieten. Het zal dan immers nagenoeg zeker zijn dat u zeer gemakkelijk in lingerie of (bedekt) naakt zal kunnen poseren voor de camera. U zult zich hierdoor veel makkelijker en sneller kunnen concentreren op de fotosessie. En dat is natuurlijk ideaal. 

H
oe het ook zij, alles is prima en eens moet de eerste keer zijn, hoe makkelijk of minder makkelijk het ook allemaal lijkt.  De sfeer tijdens een fotosessie is in ieder geval prettig, zeer relaxed en uiteraard zakelijk. Door de fotograaf, de  assistente en het model of modellen wordt hard gewerkt tijdens de fotoshoot om een prachtig fotoresultaat te behalen. Dat is wat wij opleveren! Dat is wat Digra Photography voor u gaat doen.

Alle foto's worden in RAW formaat gemaakt. Dat is een professioneel foto formaat waarin foto's kunnen worden gemaakt. Hierdoor kan er een uitgebreide nabewerking plaatsvinden van de foto's. Kleuren, scherpte, helderheid, schaduwen, licht en donkere partijen kunnen allemaal worden bewerkt. Een vlekje op de huid kan eenvoudig worden weggewerkt met Photoshop. Wij besteden veel werk aan het bereiken van een prachtig resultaat.  De bewerkte foto's worden omgezet in JPEG en op deze wijze aan u aangeleverd. Zie ook aanlevering.

Een fotosessie naaktfotografie kan worden geboekt voor 30, 60 en 90 minuten, 2 en 3 uur (indoor en outdoor).  Informeer naar de opties, vul het contactformulier in en bespreek uw wensen met de fotograaf. Zorg dat u zich op uw gemak voelt tijdens de sessie. Neem indien mogelijk uw (of een) vriend, vriendin, echtgenoot of echtgenote mee. Iemand waarbij u zich extra op uw gemak voelt. Zo'n aanwezigheid, mag natuurlijk niet verstorend werken. Wilt u met uw partner op de foto? Meld dit dan voorafgaand aan de fotoshoot. Dat is geen probleem, dit zien we dan als een all-in one fotoshoot. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 

Onze fotogalerij bekijken met enkele voorbeelden van boudoir, lingerie en sensuele fotografie? klik hier

Hoe wilt u poseren? Wat voor soort foto's wilt u van u laten maken? Doe ideeën op en laat het ons weten. Klik hier 

Maak met ons een afspraak en vul het uitgebreide contact en intakeformulier in. Klik hier!

Wat zijn onze tarieven voor sensuele naaktfotografie? Klik hier

Wilt u een combinatieshoot? Portret, Model in diverse keldingssetjes alsmede sensueel naakt. Meer info, klik hier

Informatie over een Superdeal Photoshoot voor naturisten en nudisten, klik hier  
 
Bellen
Info