Digra Photography
  

Fotograaf Naakt, Sensueel Naakt, Boudoir en Lingerie

Digra Photography kan van u een prachtige fotoserie Naakt, Sensueel Naakt of Boudoir en Lingerie maken.  Digra Photography staat voor kwaliteit, klasse, stijl en absolute professionaliteit. Sensuele naaktfotografie kan buiten en op mooie locaties plaatsvinden, maar uiteraard ook binnen in de studio of zelfs in uw eigen prive omgeving indien uw woning die mogelijkheid biedt. Veel is mogelijk. Bespreek uw wensen en de opties met mij, de fotograaf. Lees meer over onze werkwijze, klik hier.

Poseert u makkelijk of moet u even wennen?
Is het de eerste keer dat u naakt poseert? Heeft u geen ervaring met naakt zijn in het openbaar? Dat is natuurlijk prima en het is ook geen enkel probleem dat u geen ervaring heeft met in het openbaar naakt zijn. De sfeer in de studio is uiterst aangenaam, relaxt en uiteraard zakelijk. Ons doel is om een werkelijk fantastische serie foto's van u te maken. Dit begint met het op uw gemak raken binnen de studio. Het sensueel poseren went snel en u wordt daar goed in begeleidt. Er staat leuke muziek op en het is fijn poseren en fotograferen op deze wijze. Laat ons in ieder geval even weten of u mogelijk wat meer tijd nodig heeft om te wennen aan sensueel naakt poseren.
 U gebruikt hiervoor het laatste tekst blok op het contactformulier.

Bent u wel eens bloot in het openbaar omdat u bijvoorbeeld naar gemengde sauna's gaat en of naar naaktstranden , dan poseert u naar alle waarschijnlijkheid een stukje makkelijker voor de camera. Dat is fijn en handig om te weten. Laat ons daarom weten of u tot de groep mensen behoort die er geen moeite mee heeft om in het openbaar naakt te zijn. U gebruikt hiervoor het laatste tekst blok op het contactformulier.

Bent u idealiter actief naturist of nudist vanuit die life-style gedachte , dan neemt u dat natuurlijk als groot voordeel mee en zult u zich al snel als een vis in het water bewegen voor de camera. Ook hier geldt dat wij graag van u vernemen of u naturist of nudist bent. Dit is immers handig om te weten als we u gaan fotograferen. U gebruikt hiervoor het laatste tekst blok op het contactformulier.

Extra voordeel voor leden van de NFN of van Blootgewoon.
Actieve leden van de Nederlandse Federatie van Naturisten, de NFN, of van Blootgewoon, krijgen bij ons direct 25% voordeel op de  fotoseries "Large", "Extra large" of "Superlarge" sensueel naakt indoor en outdoor. U krijgt op de keuze van uw pakket 25% meer fotobestanden dan u normaliter zou krijgen. Vermeld in het laatste tekst blok onder aan het formulier "ik wil nog het volgende melden of vragen" of u naturist of nudist bent en of u lid bent van de NFN of van Blootgewoon. Na de aanmelding / invulling van het contactformulier, Whatsappt u ons een foto van uw lidmaatschap ter verificatie of u neemt uw lidmaatschapskaart mee naar de fotoshoot. Hiermee wordt het voordeel van 25% extra foto's van kracht. 

Balen; u bent geen NFN lid, maar naar uw mening bent u wel een echte naturist of nudist en loopt u hierdoor de 25% voordeel mis? Overtuig ons dan maar met een uitgebreide, toelichtende en op waarheid berustende argumentatie in het laatste tekst blok op het contactformulier waaruit dat dan blijkt, waarom u vindt ook echt de 25% voordeel te mogen krijgen en wij u daarmee zo'n 80 euro voordeel mogen geven. 

Foto's bekijken, klik hier

Meer weten over onze dienstverlening, klik hier

Contactformulier invullen, klik hier.

Wie is de fotograaf, klik hier.

Voorbeelden van Naakt en Sensuele poses, klik hier