Digra Photography
  

Gastenboek

Op vele verzoek zijn we onlangs maar een gastenboek begonnen. Veel klanten vinden het fijn om hun positieve ervaring te vermelden uit dankbaarheid voor de mooie foto's. En, aangezien dit uiteraard ook een mooie promotie is voor Digraphotography, is dit gastenboek opengesteld. Wellicht dat u als potentiële nieuwe klant er nu ook van overtuigd bent, dat u bij Digraphotography uw foto opdracht moet laten uitvoeren. 


Gastenboek

25 berichten op 5 pagina's
Arinka De Bruin
05-06-24 06:56:14
Voor ons 30jarig huwelijksjubileum Didier gevraagd om foto's te maken met een prachtig resultaat super blij mee.
Jorg en Jacqueline
27-05-24 23:47:12
Didier heeft prachtige foto’s gemaakt van het 60 jarig huwelijksfeest van onze (schoon)ouders.
Heldere communicatie, stipt met afspraken en snel de foto’s geleverd. Kortom: deze fotograaf is zeker aan te raden!
Mariella Kraai
10-05-24 07:31:20
Een super leuke gezellige top fotograaf komt afspraak na ruim op tijd en maakt hele mooie foto's en we hadden de foto's heel snel binnen we zijn er super blij mee dank je wel zeker een aanrader
Lucas de Graaff
02-05-24 18:23:11
Top fotograaf, elke foto haarscherp en mooi. Erg blij mee.
Elisabeth
27-03-24 14:48:36
Voor de verjaardag een prachtige naakt reportage laten maken door Didier. Best een spannende afspraak maar Didier stelde me erg op mijn gemak en gaf me veel zelfvertrouwen. Hij maakte mooie decente foto’s met een schitterende belichting waardoor mijn vrouwelijke lijnen erg mooi naar voren kwamen. De foto’s alleen al hebben mij een enorme boost gegeven en mijn vriend was verbijsterd, verrast en heel blij met het resultaat. Dank je wel Didier voor je begrip, professionaliteit en snelheid van het vervolg na de afspraak. Heel blij mee!
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram